Fejsbuk dodaje 12 novih aplikacija

fejsbuk aplikacijeFejsbuk je lansirao poslednji talas aplikacija ukljucujuci Mashable Aplikaciju.

Ove medija aplikacije ujedinjuje veterane kao što su Gardijan vesti i Vašington Post i čine jednu sasvim novu platformu za korisnike koja im omogućava da otkrivaju i dele najnovije vesti i dešavanja sa ovih sajtova.

Fejsbuk je napisao i novi članak o tome kako kako ove medija aplikacije postižu odlične rezultate u ostvarivanju saobraćaja na ovoj društvenoj mreži, i to sa mlađom populacijom.

Ova takozvana beta verzija starih medijskih partnera lansirana je u Septembru, a u ovu grupu se uključio i Yahoo Vesti, Vašington Post, Gardijan, The Independent i The Daily. Digg je takođe lansirao aplikaciju u Decembru mesecu.

Novi članovi u ovom unapređenju razvoja deljenja vesti na društvenoj mreži su i Buzzfeed, CBS Local: Los Angeles i New York, CMT, Daily Show, Huffington Post, GetGlue, MSNBC.com, MTV News, Pixable, Sporting News (objavljuje u martu) i TODAY Show. U ovoj grupi, GetGlue i Pixable spadaju u sajtove koje nisu obaveštajnog karaktera i očekuje se sa nestrpljenjem koje će rezultate i iskustva imati među korisnicima na Fejsbuku.

Fejsbuk Statistika Medijskih Aplikacija

Objavljeni su i prvi statistički podaci o prvom talasu među korisnicima otkako su ove platforme objavljene. Yahoo News je ubacilo 25 miliona korisnika a ovu aplikaciju koristi svakodnevno 2 miliona ljudi. Gardijan je instaliran 5 miliona puta, od koga su 50% korisnika ispod 24 godina. Digg Social Reader je povećao svoj saobraćaj za 35%.

Da li vi koristite neku od ovih društvenih aplikacija koja članovima na ovoj društvenoj mreži služi za deljenje vesti i informacija o tome koje članke posećujete i koje vesti čitate i delite?

Podelite ovaj članak

Pošaljite Komentar