Pinterest Postao Najbolji Izvor Informacija Ženskih Interesovanja

Pinterest nije postao samo sajt sa značajnim izvorom upućivanja saobraćaja za maloprodaju, takođe je postao vrhunska društvena mreža koja deli saobraćaj informacija ostalih sajtova za život i stil žena, mode, kulinarstva, recepata, raznih ženskih časopisa za žene, enterijera.. itd. On je postao najpopularniji servis za deljenje slika, usluga i interesovanja kod nežnijeg pola. Saobraćaj koji prikuplja i deli slike na ovom sajtu je veći nego na Yahoo i Fejsbuku.

Početkom leta ova mreža je postala najveći društveni sajt koji je ostvario najveću količinu saobraćaja za sajtove kao što su: http://www.marthastewartweddings.com/, i http://www.marthastewart.com/. Više saobraćaja nego što su ostvarili i Tviter i fejsbuk zajedno u delenju informacija sa ovih sajtova. Korisnici koji su posećivali veoma uticajan sajt  Cooking Light, dolazi li su najviše preko googla, a odma posle njih se nalazi saobraćaj koji je ostvarivao Pinterest.

pinterest

I dosta drugih primera ostalih većih sajtova, za koje saobraćaj na ovoj mreži igra glavnu ulogu. Najpopularnije kategorije na ovom sajtu su moda, enterijer i eksterijer, kućni dekor, hrana, i venčanja. Ove kategorije su najpopularnije među ženskom populacijom, i u ovim kategorijama postoji najveća aktivnost. Na ovom sajtu postoji već više od 10 miliona korisnika, a pretežno su ženske populacije.

marta stjuart

Ono što je interesantno, da je ovaj web sajt pomogao mnogim magazin sajtovima, jer su korisnici preko ovg sajta , kasnije sticali navike da posećiju takve vrste sajtova, saobraćaj koji je deljen na ovoj mreži u mnogome je pomogao da korisnici iskristališu svoje navike ka magazin prezentacijama, a pošto su posetioci isključivo lepše populacije to je sasvim i na nekin način logično.

Podelite ovaj članak

Pošaljite Komentar