Tviter objavio vest o smrti Vitni Hjuston 27 minuta pre medija

vitni hjuston27 minuta pre nego što su svi svetski mediji objavili glavnu vest o smrti Vitni Hjuston, priča se već provukla na Tviteru, i u kratkom vremenskom intervalu veoma brzo raširila na ovom društvenom mediju. Poslednjih dana toliko je bilo špekulacija ko je prvi objavio vest o ovoj nažalost, teškoj tragediji poznate umetnice, da bi se na kraju razotkriloo da je to bila osoba koja je imala samo 14 pratilaca na ovoj društvenoj mreži, po nekim medijima i izveštavanjima, čak 55 minuta pre nego što je policija i zvanično utvrdila smrt ove nesrećne pevačice.

A kako se vest širila po Tviteru pokazuje sledeći grafikon ispod. Pogledajte samo moć društvenih medija, i koja je to progresija sa samo 14 pratilaca koliko je ova osoba imala na svojoj listi.

vitni hjuston tviter

Tviter Eksplozija

Tačno u 16.02 korisnik @BarBeeBritt-AKA Brittany J. Pullard, je podelio svoju vest sa nekoliko svojih prijatelja 55 minuta pre nego što su zvaničnici javili da je ona preminula tačno u 15.55.

Brittany-J-pullard

serovanje

associated-press

Tviter je najzad i zvanično dao slike ovih objava, kao i tačno vreme istih. tragična vest o Vitni Hjuston se proširila nan 2,5 miliona tviteva i retviteva u prvih sat vremena, dok u drugom satu više od hiljadu istih. Dok je associated press vest imalo oko 10000 twitta i retwitta.

Podelite ovaj članak

Pošaljite Komentar