Volim Te – Na 8 Neobičnih Načina

volim teLako je reći „Volim te“, u iskazivanju svojih emocija. Najlakše je kupiti nešto voljenoj osobi, bilo da je to previše skupa stvar ili neka skromnija. Mnogi od najboljih načina da pokažete nekom da ga volite ne košta ništa ili košta veoma malo. Postoje puno kreativnih načina, neko će reći da su ti načini možda previše opsesivni ili fanatični, dok će drugi smatrati ove postupke veoma romantičnim. Ali ovi primeri na slikama koje ćete videti ispod, svakako bude interesovanje i veoma su neobični. Pogledajte šta sve ljudi rade da iskažu svoje emocije voljenoj osobi i na neki svoj maštoviti način izjave ljubav.

ljubavni moleraj

Neko će se odlučiti za romantičnu sms poruku, ali je to ipak već vidjena i provaljena stvar. U svakom slučau svaka pažnja i prikazivanje osećanja su dobrodošli i prijatni dragoj osobi, ali evo neko će i okrečiti sobu i iznenaditi svog partnera 🙂 .

ljubavno raspremanje

Pismo je uvek bilo nešto romantično, ali i nešto što je odavno zaboravljeno, međutim možda neki od ovih primera upravo vama daju neku neobičnu ideju da ovakvim načinom raspremanjem sobe kažete „Volim Te“.

slatkisi

ljubavno jaje

Čestitka za dan zaljubljenih je možda prava stvar ukoliko imate dovoljno mašte i kreativnosti da izmamite osmeh voljenoj osobi. Dan zaljubljenih je nažalost prošao, ali ovaj primer neka vam bude možda ideja sledeće godine. Ko će da čeka sledeće godine? Neka vam svaki dan bude dan zaljubljenih.

dan zaljubljenih

valentin

Zbog ljubavi se lome i prozori, i dekoriše pod bubašvabama. Da, baš tako, neki idu možda predaleko u svom izlivu emocija.

lom

bubasvabe

Koju ste vi najneobičniju stvar ikada uradili zbog ljubavi? Na koji ste vi način dali do znanja i pokazali osobi da je volite, a da to nije izgovoreno? Ili možda imate sada već neku ideju? Šta vam sve prolazi kroz glavu? Podelite sa nama vaša iskustva, situacije ili možda neke buduće ideje. Ostavite komentar 😉 .

Podelite ovaj članak

Pošaljite Komentar