Web Dizajn Studio Komšija

O NAMA

Web Dizajn Studio „Komšija“ se bavi izradom internet prezentacija i postoji u Srbiji od 2005 godine. Veliki akcenat dajemo SE Optimizaciji, arhitekturi sajta, čistom i semantičkom kodu kao preduslov vidljivosti i dostupnosti web sajta Internet Pretraživačima. Odličnim CMS rešnjima i kompletnim uslugama koje pružamo omogući ćemo vam prodor u virtualni svet.

Imate mogućnost da uvećate profit i prikazete se širem auditorijumu. U našoj ponudi izdvajamo od namanjih portfolija za fizicka lica, umetnike, entuzijaste, porodične sajtove, preko cms robusnih rešenja kad su u pitanju kompleksnije varijante sajtova.

Naš Studio vam nudi i obuku u slucaju da želite da budete nezavisni od webmastera, a to je najčesce u onim slučajevima kada ipak sajt zahteva svakodnevno izbacivanje dnevnih vesti o vasem preduzecu, ponudi, snizenjima, akcijama, dešavanjima ili vesti od javnog značaja.

NAŠE USLUGE UKLJUČUJU:

WEB I GRAFIČKI DIZAJN

WEB I GRAFIČKI DIZAJN

Veliki broj korisnika pretražuju internet putem mobilnih telefona. Prilagođavanje iternet prezentacije mobilnim uređajima za nas predstavlja obavezu kada kreiramo bilo koji sadržaj na internetu.

Spremni smo da saslušamo Vaše zahteve i ideje i damo najbolja marketinška rešenja.
SEO OPTIMIZACIJA

SEO OPTIMIZACIJA

Odlična SEO optimizacija, omogući će Vam da Vas krajnji korisnici lakše pronađu, ne gubeći vreme da satima surfuju na netu da bi pronašli ono što traže! Optimizacija sajta po odredjenim ključnim rečima omogući će Vašem sajtu poziciju na prvim stranicama pretrage google-a. Budite na vrhu rezultata pretrage!
WEB DEVELOPMENT

WEB DEVELOPMENT

Veliki akcenat dajemo arhitekturi sajta, čistom i semantičkom kodu iz kojeg proizilazi brzo učitavanje a sve to u skladu sa SEO standardima (eng. SEO friendly). Web stranica mora da pruži vizualnu prijatnost ali da bude i praktična, jednostavna i iznad svega produktivna.

Razvijamo web sajtove od same osnove i dajemo inovativna e-commerce rešenja. Ali uvek pre svega dobro analiziramo uslove virtualnog tržižta i dajemo kvalitetne marketinške analize.
Social Medija

SOCIAL MEDIA

Uvećajte poslovanje putem društvenih mreža. Marketing na društvenim mrežama ima ogromnu ulogu u stvaranju brenda i uspehu poslovanja i velikih i malih preduzeća. Komunikacija sa klijentima na facebook-u, linkedinu, tviteru i sl. daće Vam rezultate kakve niste ni sanjali.

Stvaramo naloge i kvalitetnu mrežu potencijalnih kijenata sa ciljem da se proširi poslovanje i dodatno tržište za koje još niste ni znali da postoji.
INTERNET MARKETING STRATEGIJA

INTERNET MARKETING STRATEGIJA

Analiza Konkurencije i Internet Marketing Strategija. GOOGLE ADWORDS / PPC. Pažljivo planiramo aktivnost PPC reklama u kombinaciji sa prirodnom SE optimizacijom. Najvažnija činjenica je da pozicija vašeg oglasa može jedino da zavisi od vašeg budžeta.

Dok PPC reklame daju dobre rezultate, pažljivo radimo na optimizaciji internet stranica i pametno stvaramo uslove za visoke pozicije na Google pretraživaču. Zajedno sa Vama analiziramo konkurenciji a zatim iz detaljne analize primenjujemo rešenja i sprovodimo marketing strategiju.
SOFTVERSKA REŠENJA

SOFTVERSKA REŠENJA

Računovodstveni i agencijski softwer

U poslednjih par godina rešili smo da osim web developmenta proširimo svoje usluge i time kompletno zaokružimo IT rešenje koje je potrebno malim, srednjim i velikim preduzećima.

U saradnji sa našim partnerima nudimo Vam kompletan računovodstveni softver, kao i praktično softversko rešenje za agencije koje se bave nekretninama ili samostalne agente.
ODRŽAVANJE IT SISTEMA

ODRZAVANJE IT SISTEMA

Pružamo usluge održavanja koji odgovaraju potrebama malih, srednjih i velikih preduzeća. Kompletno buhvatamo održavanje softverskih aplikacija, operativnog sistema, korisničkih aplikacija, kao i održavanje mrežnih resursa koje obuhvata održavanje mrežnih protokola, firewall zaštite, VPN-a i kontrolu Internet pristupa.
WEB HOSTING

WEB HOSTING

Da li ste bloger, dizajner, muzičar, preduzetnik ili direktor velike kompanije? Za svakoga imamo po nešto. U saradnji sa našim partnerima hosting paketi su osmišljeni tako da zadovolje sve male i velike zahteve korisnika. Na Vama je samo da odaberete paket koji Vam najviše odgovara, a na nama je sve ostalo.

NAŠI KLIJENTI:

IZABERITE PROMOTIVNE WEB DIZAJN PAKETE:

BASIC
350 € - 550 €

Osnovna internet prezentacija koja sadrži nekoliko web stranica kompanije ili pojedinca (portfolio, reference, usluge, blog, kontakt strana, predstavljanje preduzeća i sl.).


Cena varira od dizajnerskih modifikacija već ponuđenih rešenja.


NAPOMENA: Svaki web sajt ima svoju posebnu strukturu, posebne zahteve po pitanju kompleksnosti i programiranja samim tim i posebnu cenu.

PROFESIONAL
1000 € +

Kompleksniji projekti koji ne spadaju u BASIC i ADVANCED varijantu, veće web prodavnice, kao i ostali web portali za čiju funkcionalnost je potrebno naprednije programiranje.


Cena varira od kompleksnosti projekta i programiranja.


NAPOMENA: Svaki web sajt ima svoju posebnu strukturu, posebne zahteve po pitanju kompleksnosti i programiranja samim tim i posebnu cenu.

KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKT PODACI: