Zašto sletanje na Mesec Amerikanaca nije bila Iluzija i Prevara

Da li je američka vlada lažno predstavila odlazak i sletanje na mesec? Ne, to je mišljenje pisca i reditelja, nove, od skoro proslavljene zvezde youtube videa S.G Kolinsa. U video snimku koji je izazvao preko pola miliona pregleda za manje od dva meseca, Kolins je dokazao da Amerikanci nisu iscenirali ili mogli da izmontiraju odlazak i sletanje na Mesec. Iako su SAD imali tehnologiju da pošalju tri čoveka na Mesec 1969, „oni nisu imali tehnologiju koja bi mogla montirati sav taj događaj i predstavljanje takvog video zapisa na televiziji „.

Iluzija-ili-Realnost-Sletanje-na-mesec
Iluzija-ili-Realnost-Sletanje-na-mesec

Na preko trinaest minuta dugom video sadržaju na YouTubu, njegovi argumenti su veoma iscrpni, u najmanju ruku rečeno, prikazuje i govori veoma uprošćeno za sve one koji se toliko ne razumeju u video sadržaje. Kolinsova poruka takođe je iznešena na komičan način da bi ovoj, inače veoma ozbiljnoj temi u društvu, dao malo i zabavanu notu.

Pred kraj snimka, Kolins dodaje da „želja za spoznajom i njena vera“ razdvaja sapiens i homo sapiens, i da si bez nje, ništa drgo već samo „homo“, Iako je Kolins jasno istakao da se to odnosi na rod Homo sapiens, koji je deo, zajedno sa drugim vrstama na ovoj planeti, njegovi komentari rezultirali su optužbi za homofobiju. Pisac i reditelj je čak otišao toliko daleko da napravi snimak izvinjenja, u kojem on navodi da „se nekim delovima sveta, „homo“ još uvek smatra anti-gej kleveta“.

Podelite ovaj članak

Jedna reakcija na "Zašto sletanje na Mesec Amerikanaca nije bila Iluzija i Prevara"

Pošaljite Komentar